Savusauna

250,00 

Kuralan kartanotilan savusauna on Yläneen joen rannassa parisataa metriä päärakennukselta. Savusauna on aina nautinnollinen elämys ja hyvä tapa irrottautua arjen kiireistä. Savusaunan lauteilla tuntuu kuin aika pysähtyisi veden sihistessä suurella kiukaalla irroittaen sen uumenista ihmeellisen pehmeät ja hikiset löylyt. Kiire ei kuulu savusaunomiseen ja löylyä heittäessäkin kannattaa malttaa mielensä: kärsimätön tuntee liiallisen veden nahoissaan. Savusaunan tuoksua, hiljaisuutta ja rentouttavia löylyjä on vaikea kuvailla sanoin, parhaan kuvan niistä saa kokemalla itse savusaunaelämyksen.

Avoveden aikaan voi saunomisen aikana käydä välillä viilentymässä Yläneen joessa ja talvella vilvoitella voi suurella terassilla tai lumihangessa.

Savusaunarakennukseen kuuluu savusaunan lisäksi takkatupa, pukuhuone ja pesutila, jossa on 2 suihkua ja wc. Eri tiloihin kuljetaan terassin kautta. Takkatuvassa on pienoiskeittiö astioineen, 8–10 hengen pyöreä ruokapöytä, sohvia ja jakkaroita sekä ministereot (radio, CD-soitin ja rca-kaapeli 3,5mm omien soitinten liittämiseksi).

Vuokraan (250 € sis. alv) kuuluu lämmitetty savusauna (lauteille mahtuu kerralla noin 15 hlö) ja rakennuksen muut tilat neljäksi tunniksi, lisätunnit a 50 euroa.

Kuvagalleria