Hilpi-halli

Hilpi-halli agilityyn ja muihin koiraharrastuksiin

15,00 

Ensisijaisesti koirien harrastuskäyttöön suunniteltu Hilpi-halli sijaitsee Kuralan kartanotilan pihapiirin luoteislaidalla. Vanha konehalli on remontoitu koirakäyttöön lisäämällä valaistusta ja asentamalla hiekkatekonurmi. Varsinainen harjoittelupuoli on kylmää tilaa, mutta kuiva ja tuulelta suojassa. Kevätauringon alkaessa lämmittää voidaan hallin toisen sivun suuret liukuovet avata ja päästää näin päivä sisälle halliin. Hallin koko on 14 x 24 metriä. Sisääntulokulmassa on noin 3 x 1,5 metrin kokoinen betonilaatta, mikä kannattaa huomioida suunniteltaessa ratoja etukäteen.

Sekä koirien että ohjaajien käytössä on lämmin taukotila, jossa on myös wc ohjaajille sekä vesipiste, kahvinkeitin, vedenkeitin ja mikroaaltouuni. Taukotilassa voit pitää itseäsi ja koiraasi lämpimänä ja syödä vaikka eväitä. Taukotilassa on talviaikaan lämmintä noin +10 astetta.

Agilityesteet ovat kesällä ulkona, mutta halutessaan niitä voi siirtää myös sisälle halliin harjoitusten ajaksi ja päinvastoin keväällä/syksyllä kun esteet ovat vielä hallissa.

Ulkokentän koko on 30 x 40 m, kenttä on kivituhkapohjainen.

Kuralan kartanotilalla on seuraavat esteet:

  • Hypyt 14 kpl
  • Puomi, A-este, keinu, pöytä 2 kpl (maxi ja medi+mini)
  • Pujottelu 2 kpl (12 kepin säädettävä ja 10 kepin suora)
  • Muuri, pituus ja rengas
  • Putki 2 kpl ja pussi
  • Puiset numerolaput 1-40
  • Toko-hyppy

Hinnat ja varaukset

Hilpi-hallin varaustilanteen näet alla olevasta kalenterista. Uuden varauksen voit tehdä yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse. Hilpi-hallille ja kesäkentälle ei oteta päällekkäisiä varauksia eli varaamalla Hilpi-hallin voit halutessasi treenata myös ulkokentällä.

Yksittäisiltä majoittujilta ja kahden vuorokauden majoituspaketin varanneilta leiriporukoilta ei peritä Hilpi-hallin ja kesäkentän käytöstä erillistä korvausta.

Tuntihinta 15 €
Päivähinta 120 €

Hilpi-hallin ja kesäkentän vuokrat sisältävät arvonlisäveron ja agility-/tokoesteiden sekä taukotilan käytön.

Vakiovuorot

Viikottaisia vakiovuoroja hallilta ja ulkokentältä voi varata haluamalleen ajanjaksolle. Kun varaat vähintään neljä tuntia (esim. 1h neljänä perättäisenä viikkona), joka neljäs kerta on ilmainen.