Kokoukset

Kokousvieraiden käytettävissä on dataprojektori ja valkokangas kustavilaisessa salissa, fläppitaulu sekä langaton Internet-yhteys päärakennuksen alakerrassa. Voitte valita alla olevista kokospaketeista ryhmällenne sopivan vaihtoehdon tai pyytää yksilöllisen tarjouksen yhteydenottolomakkeen avulla.

Kahvikokous

Sisältää kokoustilan käytön 4 tunniksi sekä kokoustarjoiluina kahvi/tee, täytetty sämpylä ja pikkuleipä.

Hinta 175 euroa 10 hengeltä, seuraavat 7 € / hlö.

Lounaskokous

Sisältää kokoustilan käytön 6 tunniksi sekä kokoustarjoiluina keittolounaan jälkiruokineen ja lisäksi joko aamu- tai iltapäiväkahvin. Kahvin/teen kanssa voi valita joko suolaisen tai makean kotileivonnaisen.

Hinta 355 euroa 10 hengeltä, seuraavat 23 € / hlö

Illalliskokous

Sisältää kokoustilan käytön 6 tunniksi sekä kokoustarjoiluina tulokahvin joko makean tai suolaisen kotileivonnaisen kanssa sekä 3 ruokalajin lähiruokaillallisen.

Hinta 520 euroa 10 hengeltä, seuraavat 32 € / hlö

Kaikkiin kokouspaketteihin voidaan liittää savusaunominen ja/tai yöpyminen. Savusaunan hinta on 250 euroa, pyyhkeet käytön mukaan 5 € / hlö.

Yöpyminen kartanon 2 hengen huoneissa ja/tai mökeissä 40 € / hlö, sis. lakanat, pyyhkeet ja aamupalan. Kokousyöpyjien maksimimäärä kartanotilalla on 20 hlöä, jolloin kaikille voidaan tarjota yhden tai kahden hengen majoitustila.

Kaikki hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron.