Koiraleirit

päivitetty 26.8.2022

Tietoa majoituksesta

Mökeissämme voi majoittua lemmikkien kanssa ilman lisämaksua. Internet-sivuiltamme löytyvät mökkien pohjapiirustukset, joista selviää mökkien huonejako. Tämän perusteella leirin järjestäjät voivat miettiä, missä kunkin koirakon on sopivinta majoittua. Majoituspakettien hinnat eivät sisällä liinavaatteita. Edellytämme liinavaatteiden käyttöä sängyissä! Makuupussi ei ole liinavaate. Mukaan voi ottaa omat tai vuokrata meiltä 12,50 €/setti (sis. lakanat ja pyyhkeet).

Koirat eivät saa olla sängyissä, sohvilla tai nojatuoleilla. Mikäli sängyissä on leirin jälkeen hiekkaa, karvaa tai kuraa osoittaa se, että lakanoita ei ole käytetty ja veloitamme jälkikäteen liinavaatemaksun korotettuna 15 €/likainen sänky leirin varaajalta.

Majoituspaketti 1  (enintään 24 hlö 2 vrk)

1080 eur kesäviikonloppuisin 1.5.-30.9.
960 eur arkisin ja viikonloppuisin 1.10.-30.4.

  • Sisältää 2 vrk (pe-su) Kurki-, Rahka-, Väentupa -mökit ja Rahka-mökin huoneet (max. 24 hlö)
  • Hilpi-halli ja agilitykenttä käytettävissä perjantaista klo 16 alkaen sunnuntaihin klo 16 asti. Majoittuminen pe klo 16 alkaen, mökit käytettävissä sunnuntaina vähintään klo 12 asti, varaustilanteesta riippuen mahdollisesti klo 16 asti.

Majoituspaketti 2  (enintään 14 hlö 2 vrk)

750 eur kesäviikonloppuisin 1.5.-30.9.
700 eur arkisin ja viikonloppuisin 1.10.-30.4.

  • Sisältää 2 vrk (pe-su) Kurki- ja Rahka-mökit sekä Rahka-mökin huoneet (max. 14 hlö)
  • Hilpi-halli ja agilitykenttä käytettävissä perjantaista klo 16 alkaen sunnuntaihin klo 16 asti. Majoittuminen pe klo 16 alkaen, mökit käytettävissä sunnuntaina vähintään klo 12 asti, varaustilanteesta riippuen mahdollisesti klo 16 asti.

Asuntovaunut ja -autot

Mikäli kaikki majoitustilamme, myös savusaunan takkatupa,  ovat mukana varauksessa on asuntovaunulla/autolla majoittuminen mahdollista koirahallin piha-alueella. Mökkien pihoilla majoittuminen on paloturvallisuuden vuoksi kielletty.  Asuntoautoilta ja -vaunuilta veloitamme 20 eur/yö käyntimaksun. Koirahallin pihalle mahtuu enintään 3 asuntoautoa. Pyhäjärven rannalla 7 km kartanotilalta sijaitsee Kallionokka Camping (www.kallionokka.com), jossa on hyvät palvelut karavaanareille.

Koirapuolen lisätunnit

Mikäli haluatte aloittaa treenien valmistelut tai koulutuksen koirakentällä tai pihapiiriin rajoittuvalla jälkipellolla aiemmin kuin perjantaina klo 16 tai jatkaa sunnuntaina klo 16 jälkeen, voitte varata erillisiä lisätunteja. Sekä kenttä että halli ovat tällöin käytettävissänne yhteishintaan 10 eur/lisätunti. Lisätuntien varaus viimeistään 2 vkoa ennen leiriä.

Saapuminen Kuralan kartanotilalle

Toivomme, että ensimmäisenä paikalle saapuu leirin varaaja/vastuuhenkilö,jotta hän voi tultuaan ohjeistaa muita saapuvia leiriläisiä ja tietää missä mökissä kukin majoittuu. Näin leiriläisten ei tarvitse turhaan odotella tai myöhemmin vaihtaa mökkiä.

Saunominen / palju

Savusaunamme lauteille mahtuu kerralla n. 15 hlöä, suihkut (2kpl) ja wc sekä pukuhuone sijaitsevat saunarakennuksessa. Takkatuvalle voi ottaa myös koirat mukaan. Savusaunan takkatupa on käytettävissänne ryhmän ruokailujen omatoimiseen järjestämiseen (2 x keittolevy, kiertoilmauuni, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, astianpesukone, pieni jääkaappi ja astiasto 24 hengelle), illanviettoon ja lauantaiillan saunomiseen. Lämmitetyn savusaunan hinta on 200 euroa, hinta sisältää takkatuvan käytön ruokailujen järjestämiseen/illanviettoon koko leirin ajan.

Väentuvan yhteydessä on palju, jonka omatoiminen käyttö sisältyy majoituspaketin hintaan. Mikäli haluatte paljun kylpyvalmiina se onnistuu lisähintaan 80 eur/lämmityskerta.

Mikäli ryhmänne tarvitsee lisämajoitustilaa takkatuvan parvella on 4 sänkyä. 2 vrk:n majoitushinta on 200 eur ja 1 vrk:n majoitushinta on 135 eur. Tällöin savusaunan lämmitys ei kuitenkaan paloturvallisuussyistä ole mahdollista. Ilmoita varauksen yhteydessä käytettekö savusaunamökkiä majoitustilana vai ryhmän oleskeluun ja saunomiseen.

Ruuanlaitto ja ruokailut

Mökeissä on hyvin varustellut keittiöt omatoimiseen ruoanlaittoon ja astiasto on kunkin mökin henkilömäärää vastaava. Mikäli suunnittelette ryhmänne yhteisruokailua omin toimin toteutettuna ja ryhmänne koko on noin 20 henkeä, suosittelemme varaamaan savusaunarakennuksen , jossa on astiat 24 henkilölle sekä astianpesukone. Yhteisen ruokailutilan lisäksi voitte samalla myös viettää iltaa savusaunomisen merkeissä.

Tilauksesta valmistamme ryhmille maittavaa kotiruokaa, joka nautitaan päärakennuksen viihtyisässä salissa. Ruokailuvaraus tulee tehdä leirivarauksen yhteydessä. Henkilömäärää ei tällöin tarvitse tietää, mutta toivomme tietoa tarkkuudella ”esim. paketti 1, noin 15 henkeä”.

Ruokailupaketti 1

22 eur/hlö/pvä aamiainen ja tukeva kotiruoka
Minimilaskutus 220 eur (10 hlö), yli 20 hengen ryhmille 20 eur/hlö

  • Aamiainen sisältää puuroa, hilloa tai kiisseliä, mysliä, muroja ja jugurttia, sämpylöitä ja tummaa leipää, juustoa, kinkkua, kurkkua, tomaattia, omena- ja appelsiinituoremehua, kahvi, tee.
  • Kotiruokalounas esim. lihamureke ja kermakastike, keitetyt perunat, kauden vihanneslisuke/salaatti, vaaleaa ja tummaa leipää, voita, maito ja vesi, jälkiruokakahvi ja tee. Huomioimme ruokalistan suunnittelussa myös mahdolliset erityisruokavaliot!

Ruokailupaketti 2

32 eur/hlö/pvä aamiainen, lounas ja päivällinen/iltapala
Minimilaskutus 320 eur (10 hlö), yli 20 hengen ryhmille 30 eur/hlö

  • Aamiainen ja päivällinen kuten edellä, lounaaksi esim. jauhelihakeitto, talonleipääja levite, maito ja vesi.
  • Pakettiin kuuluu kahden yön leirillä pe iltapala, lauantaina aamiainen, keittolounas ja päivällinen sekä sunnuntaina aamiainen ja tukeva lounas. Yhden yön leirillä pakettiin kuuluu lauantaina keittolounas ja päivällinen sekä sunnuntaina aamiainen.

Ilmoitattehan ruokailun kellonajat (esim. klo 8-9 ja klo 13-14 ja klo 18) leirisuunnitelmienne tarkentuessa. Valmistamme ruokamme vähälaktoosisina, muista erityisruokavalioista toivomme tietoa etukäteen. Majoituksen ja ruokailuiden hintatiedot ovat voimassa vuoden 2021 loppuun. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Koirien ulkoiluttaminen piha-alueella

Koirat voivat olla hallitusti vapaana Kuralan kartanotilan alueella. Päärakennuksen vieressä oleva koiratarha sopii pienten koirien ”koirapuistoksi” ja sinne voi jättää myös koirat odottamaan esim. ruokailuiden ajaksi. Toivomme, että asiakkaamme huolehtivat koiriensa touhuista niin pihalla kuin mökeissäkin, jotta tilamme säilyvät viihtyisinä myös muille!

Vastaamme mielellämme leiriänne koskeviin lisäkysymyksiin sähköpostitse tai puhelimitse. Tervetuloa Kuralan kartanotilalle koirankoulutuksen merkeissä!

Maksut

Varattuanne leirin lähetämme vahvistukseksi varausmaksun, joka on 25 % valitsemanne majoituspaketin hinnasta. Loppulaskun lähetämme noin 2 viikkoa ennen leiriä. Tällöin laskutamme myös leirille varatut ruokailut ilmoitetun henkilömäärän mukaan.

Onnistunutta koiraleiriä toivottaen

Matti ja Laura Koivisto