Koiraleirit

päivitetty 5.10.2018

Vapaista viikonlopuista vuonna 2019 saat helpoiten tiedon soittamalla tai lähettämällä meille sähköpostia, yhteystiedot aivan sivun alareunassa.

Muutos aikaisempiin vuosiin verrattuna:  Mahdollisen ruokailupaketin varaus tulee tehdä majoitusvarauksen yhteydessä.

Tietoa majoituksesta

Mökeissämme voi majoittua lemmikkien kanssa. Internet-sivuiltamme löytyvät mökkien pohjapiirustukset, joista selviää mökkien huonejako. Tämän perusteella leirin järjestäjät voivat miettiä, missä kunkin koirakon on sopivinta majoittua. Majoituspakettien hinnat eivät sisällä liinavaatteita. Edellytämme liinavaatteiden käyttöä sängyissä! Mukaan voi ottaa omat tai vuokrata meiltä 12€/setti (sis. lakanat ja pyyhkeet). Koirat eivät saa olla sängyissä, sohvilla tai nojatuoleilla.

Majoituspaketti 1  (enintään 26 hlö 2 vrk)

990 eur kesäviikonloppuisin 1.5.-30.9.
840 eur arkisin ja viikonloppuisin 1.10.-30.4.

 • Sisältää 2 vrk (pe-su) Kurki-, Rahka-, Väentupa -mökit ja Rahka-mökin huoneet (max. 26 hlö)
 • Hilpi-halli ja agilitykenttä käytettävissä perjantaista klo 16 alkaen sunnuntaihin klo 16 asti. Majoittuminen pe klo 16 alkaen, mökit käytettävissä sunnuntaina vähintään klo 12 asti, varaustilanteesta riippuen mahdollisesti klo 16 asti.

Majoituspaketti 2 (enintään 26 hlö 1 vrk)

880 eur kesäviikonloppuisin 1.5.-30.9.
765 eur arkisin ja viikonloppuisin 1.10.-30.4.

 • Sisältää 1 vrk (la-su) Kurki-, Rahka-, Väentupa -mökit ja Rahka-mökin huoneet (max. 26 hlö)
 • Hilpi-halli ja agilitykenttä käytettävissä lauantaina klo 10 alkaen sunnuntaihin klo 16 asti. Majoittuminen lauantaina viimeistään klo 16 alkaen, mökit käytettävissä sunnuntaina vähintään klo 12 asti, varaustilanteesta riippuen mahdollisesti pidempään sunnuntaina.

Majoituspaketti 3  (enintään 14 hlö 2 vrk)

670 eur kesäviikonloppuisin 1.5.-30.9.
620 eur arkisin ja viikonloppuisin 1.10.-30.4.

 • Sisältää 2 vrk (pe-su) Kurki- ja Rahka-mökit sekä Rahka-mökin huoneet (max. 14 hlö)
 • Hilpi-halli ja agilitykenttä käytettävissä perjantaista klo 16 alkaen sunnuntaihin klo 16 asti. Majoittuminen pe klo 16 alkaen, mökit käytettävissä sunnuntaina vähintään klo 12 asti, varaustilanteesta riippuen mahdollisesti klo 16 asti.

Majoituspaketti 4 (enintään 14 hlö 1 vrk)

625 eur kesäviikonloppuisin 1.5.-30.9.
560 eur arkisin ja viikonloppuisin 1.10.-30.4.

 • Sisältää 1 vrk (la-su) Kurki- ja Rahka-mökit sekä Rahka-mökin huoneet (max. 14 hlö)
 • Hilpi-halli ja agilitykenttä käytettävissä lauantaina klo 10 alkaen sunnuntaihin klo 16 asti. Majoittuminen lauantaina viimeistään klo 16 alkaen, mökit käytettävissä sunnuntaina vähintään klo 12 asti, varaustilanteesta riippuen mahdollisesti pidempään sunnuntaina.


Asuntovaunut ja -autot

Mikäli kaikki majoitustilamme, myös savusaunan takkatupa,  ovat mukana varauksessa on asuntovaunulla/autolla majoittuminen mahdollista koirahallin piha-alueella. Mökkien pihoilla majoittuminen on paloturvallisuuden vuoksi kielletty.  Asuntoautoilta ja -vaunuilta veloitamme 20 eur/yö käyntimaksun. Koirahallin pihalle mahtuu enintään 3 asuntoautoa. Pyhäjärven rannalla 7 km kartanotilalta sijaitsee Kallionokka Camping (www.kallionokka.com), jossa on hyvät palvelut karavaanareille.

Koirapuolen lisätunnit

Mikäli haluatte aloittaa treenien valmistelut tai koulutuksen koirakentällä tai pihapiiriin rajoittuvalla jälkipellolla aiemmin kuin perjantaina klo 16 tai jatkaa sunnuntaina klo 16 jälkeen, voitte varata erillisiä lisätunteja. Sekä kenttä että halli ovat tällöin käytettävissänne yhteishintaan 10 eur/lisätunti. Lisätuntien varaus viimeistään 2 vkoa ennen leiriä.

Saapuminen Kuralan kartanotilalle

Toivomme, että ensimmäisenä paikalle saapuu leirin varaaja/vastuuhenkilö,jotta hän voi tultuaan ohjeistaa muita saapuvia leiriläisiä ja tietää missä mökissä kukin majoittuu. Näin leiriläisten ei tarvitse turhaan odotella tai myöhemmin vaihtaa mökkiä.

Saunominen

Savusaunamme lauteille mahtuu kerralla n. 15 hlöä, suihkut (2kpl) ja wc sekä pukuhuone sijaitsevat saunarakennuksessa. Takkatuvalle voi ottaa myös koirat mukaan. Savusaunan takkatupa on käytettävissänne ryhmän ruokailujen omatoimiseen järjestämiseen (2 x keittolevy, kiertoilmauuni, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, astianpesukone, pieni jääkaappi  ja astiasto 24 hengelle), illanviettoon ja lauantai-illan saunomiseen. Lämmitetyn savusaunan hinta on 150 euroa, hinta sisältää takkatuvan käytön ruokailujen järjestämiseen leirin ajan.

Mikäli ryhmänne tarvitsee lisämajoitustilaa, takkatuvan parvella on  4 sänkyä. 2 vrk:n majoitushinta on 200 eur ja 1 vrk:n majoitushinta on 120 eur. Tällöin savusaunan lämmitys ei kuitenkaan paloturvallisuussyistä ole mahdollista. Ilmoita varauksen yhteydessä käytettekö savusaunamökkiä majoitustilana vai ryhmän oleskeluun ja saunomiseen.

Ruuanlaitto ja ruokailut

Mökeissä on hyvin varustellut keittiöt omatoimiseen ruoanlaittoon ja astiasto on kunkin mökin henkilömäärää vastaava. Mikäli suunnittelette ryhmänne yhteisruokailua omin toimin toteutettuna ja ryhmänne koko on noin 20 henkeä, suosittelemme varaamaan savusaunarakennuksen , jossa on astiat 24 henkilölle sekä astianpesukone. Yhteisen ruokailutilan lisäksi voitte samalla myös viettää iltaa savusaunomisen merkeissä.

Tilauksesta valmistamme ryhmille maittavaa kotiruokaa, joka nautitaan päärakennuksen viihtyisässä salissa. Ruokailuvaraus tulee tehdä leirivarauksen yhteydessä. Henkilömäärää ei tällöin tarvitse tietää, mutta toivomme tietoa tarkkuudella ”esim. paketti 1, noin 15 henkeä”.

Ruokailupaketti 1

20 eur/hlö/pvä aamiainen ja tukeva kotiruoka
Minimilaskutus 200 eur (10 hlö), yli 20 hengen ryhmille 19 eur/hlö

 • Aamiainen sisältää puuroa, hilloa tai kiisseliä, mysliä, muroja ja jugurttia, sämpylöitä ja tummaa leipää, juustoa, kinkkua, kurkkua, tomaattia, omena- ja appelsiinituoremehua, kahvi, tee.
 • Kotiruokalounas esim. lihamureke ja kermakastike, keitetyt perunat, kauden vihanneslisuke/salaatti, vaaleaa ja tummaa leipää, voita, maito ja vesi, jälkiruokakahvi ja tee. Huomioimme ruokalistan suunnittelussa myös mahdolliset erityisruokavaliot!

Ruokailupaketti 2

26 eur/hlö/pvä aamiainen ja tukeva kotiruoka sekä iltapala
Minimilaskutus 260eur (10 hlö), yli 20 hengen ryhmille 24 eur/hlö

 • Aamiainen ja lounas kuten edellä, iltapalana esim. savulohipiirakka, vihersalaatti, talonleipää ja levite, mehu, vesi. Iltapala voidaan toimittaa myös takkatuvalle, mikäli ryhmä on varannut sen käyttöönsä.

Koirien ulkoiluttaminen piha-alueella

Koirat voivat olla hallitusti vapaana Kuralan kartanotilan alueella. Päärakennuksen vieressä oleva koiratarha sopii pienten koirien ”koirapuistoksi” ja sinne voi jättää myös koirat odottamaan esim. ruokailuiden ajaksi. Toivomme, että asiakkaamme huolehtivat koiriensa touhuista niin pihalla kuin mökeissäkin, jotta tilamme säilyvät viihtyisinä myös muille!

Vastaamme mielellämme leiriänne koskeviin lisäkysymyksiin sähköpostitse tai puhelimitse. Tervetuloa Kuralan kartanotilalle koirankoulutuksen merkeissä!

Maksut

Varattuanne leirin lähetämme vahvistukseksi varausmaksun, joka on 25 % valitsemanne majoituspaketin hinnasta. Loppulaskun lähetämme noin 2 viikkoa ennen leiriä. Tällöin laskutamme myös leirille varatut ruokailut ilmoitetun henkilömäärän mukaan.

Onnistunutta koiraleiriä toivottaen

Matti ja Laura Koivisto