Koiraleirit

Tiedotus koiraleirejä suunnitteleville vuodelle 2018!

Vuonna 2017 siirsimme kaikki majoitustilamme Booking.com varauspalveluun.  Kesäkauden 2018 mökkivarauksia ei voi tehdä Booking.comin kautta, koska haluamme palvella koira-asiakkaitamme hyvin ja taata ryhmävarauksille etusijan. Ota siis yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse kysellessäsi vapaita leiriviikonloppuja! Booking.comin varausjärjestelmässä kesäkautemme näyttää tällä hetkellä ”ei tilaa”- tämä ei siis tarkoita, että ajankohta olisi täynnä, vaan mökit eivät ole vielä varattavissa sieltä. Leiriviikonlopun varmistat helpoiten kysymällä vapaita ajankohtia suoraan meiltä. Ollaan yhteyksissä! Terveisin Laura ja Matti

Koirat ja koiraharrastajat ovat yksi Kuralan kartanotilan pääkohderyhmistä ja kartanotilalla on panostettu voimakkaasti koiraharrastajien puitteisiin. Ensisijaisesti koirien harrastuskäyttöön suunniteltu Hilpi-halli sijaitsee Kuralan kartanotilan pihapiirin luoteislaidalla ja sen takana lumettomaan aikaan käytössä oleva kivituhkapintainen ulkokenttä. Hilpi-hallissa on hiekkatekonurmi ja se on kooltaan 14 x 24 metriä. Ulkokenttä täyttää kansainväliset kilpailumitat 30 x 40 metrin koollaan. Meillä voi harrastaa myös maastolajeja. Tarkemmat tiedot käytettävissä olevista pelloista ja metsistä saat puhelimitse tai sähköpostitse.

Olemme uudistaneet majoitus- ja ruokailupakettejamme vuodelle 2016 vastaamaan paremmin erilaisten koiraharrastajaryhmien tarpeita. Mikäli et löydä vaihtoehdoistamme sopivaa pakettia, räätälöimme mielellämme myös juuri Teidän porukallenne sopivan yhdistelmän majoitus-, sauna- ja ruokailuvaihtoehdoistamme. Älä epäröi kysyä lisätietoja!

Majoitus

Majoituspaketti 1

650 eur kesäviikonloppuisin 1.5.-30.9.
560 eur arkisin ja viikonloppuisin 1.10.-30.4.

Sisältää 1 vrk (la-su) majoitustilat Väentupa, Kurki- ja Rahka mökki (max. 22 hlö)

Hilpi-halli ja agilitykenttä käytettävissä lauantaina klo 10 alkaen sunnuntaihin klo 16 asti. Majoittuminen lauantaina viimeistään klo 16 alkaen, mökit käytettävissä sunnuntaina vähintään klo 12 asti, varaustilanteesta riippuen mahdollisesti aiemmin lauantaina ja pidempään sunnuntaina.

Lisähintaan 150 eur varattavissa savusaunarakennus. Savusaunan takkatupa on käytettävissänne ryhmän ruokailujen omatoimiseen järjestämiseen (2 x keittolevy, kiertoilmauuni, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, astianpesukone, pieni jääkaappi ja astiasto 24 hengelle), illanviettoon ja lauantai-illan saunomiseen. Savusaunaan mahtuu kerralla noin 15 hlöä. Mikäli ryhmänne tarvitsee lisätilaa, voitte valita savusaunan takkatuvan majoitustilaksi, parvella on 4 sänkyä. Tällöin savusaunan lämmitys ei kuitenkaan paloturvallisuussyistä ole mahdollista. Ilmoita varauksen yhteydessä käytettekö savusaunamökkiä majoitustilana vai ryhmän oleskeluun ja saunomiseen. Huom! Saunan lämmitys estää takkatuvan varaamisen yöpymiskäyttöön!

Majoituspaketti 2

780 eur kesäviikonloppuisin 1.5.-30.9.
640 eur arkisin ja viikonloppuisin 1.10.-30.4.

Sisältää 2 vrk (pe-su) majoitustilat Väentupa, Kurki- ja Rahka mökki (max. 22 hlö)

Hilpi-halli ja agilitykenttä käytettävissä perjantaista klo 16 alkaen sunnuntaihin klo 16 asti. Majoittuminen pe klo 16 alkaen, mökit käytettävissä sunnuntaina vähintään klo 12 asti, varaustilanteesta riippuen mahdollisesti klo 16 asti.

Lisähintaan 175 eur varattavissa savusaunarakennus. Savusaunan takkatupa on käytettävissänne ryhmän ruokailujen omatoimiseen järjestämiseen (2 x keittolevy, kiertoilmauuni, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, astianpesukone, pieni jääkaappi ja astiasto 24 hengelle), illanviettoon ja lauantai-illan saunomiseen. Savusaunaan mahtuu kerralla noin 15 hlöä. Mikäli ryhmänne tarvitsee lisätilaa, voitte valita savusaunan takkatuvan majoitustilaksi, parvella on 4 sänkyä. Tällöin savusaunan lämmitys ei kuitenkaan paloturvallisuussyistä ole mahdollista. Ilmoita varauksen yhteydessä käytettekö savusaunamökkiä majoitustilana vai ryhmän oleskeluun ja saunomiseen. Huom! Saunan lämmitys estää takkatuvan varaamisen yöpymiskäyttöön!

Lisätunnit

Mikäli haluatte aloittaa treenien valmistelut tai koulutuksen koirakentällä tai pihapiiriin rajoittuvalla jälkipellolla aiemmin kuin perjantaina klo 16 tai jatkaa sunnuntaina klo 16 jälkeen, voitte varata erillisiä lisätunteja. Sekä kenttä että halli ovat tällöin käytettävissänne yhteishintaan 10 eur/lisätunti. Lisätuntien varaus viimeistään 2 vkoa ennen leiriä.

Saapuminen Kuralan kartanotilalle

Toivomme, että ensimmäisenä paikalle saapuu leirin varaaja/vastuuhenkilö, jotta hän voi tultuaan ohjeistaa muita saapuvia leiriläisiä ja tietää missä mökissä kukin majoittuu. Näin leiriläisten ei tarvitse turhaan odotella tai myöhemmin vaihtaa mökkiä.

Ruuanlaitto ja ruokailut

Mökeissä on hyvin varustellut keittiöt omatoimiseen ruoanlaittoon ja astiasto on kunkin mökin henkilömäärää vastaava. Mikäli suunnittelette ryhmänne yhteisruokailua omin toimin toteutettuna ja ryhmänne koko on noin 20 henkeä, suosittelemme varaamaan savusaunarakennuksen, jossa on astiat 24 henkilölle sekä astianpesukone. Yhteisen ruokailutilan lisäksi voitte samalla myös viettää iltaa savusaunomisen merkeissä.

Tilauksesta valmistamme ryhmille maittavaa kotiruokaa, joka nautitaan päärakennuksen viihtyisässä salissa. Valmistamme ruokamme vähälaktoosisina, muista erityisruokavalioista toivomme tietoa etukäteen Alustava ruokailuvaraus tulee tehdä leirivarauksen yhteydessä. Lopullinen henkilömäärä ja mahdolliset erityisruokavaliot on ilmoitettava viimeistään 2 viikkoa ennen leiriä.

Ruokailupaketti 1

20 eur/hlö/pvä aamiainen ja tukeva kotiruoka
Minimilaskutus 200 eur (10 hlö), yli 20 hengen ryhmille 19 eur/hlö

Aamiainen sisältää puuroa, hilloa tai kiisseliä, mysliä, muroja ja jugurttia, sämpylöitä ja tummaa leipää, juustoa, kinkkua, kurkkua, tomaattia, omena- ja appelsiinituoremehua, kahvi, tee.
Kotiruokalounas esim. lihapullat ja kermakastike, keitetyt perunat, kauden vihanneslisuke/salaatti, vaaleaa ja tummaa leipää, voita, maito ja vesi, jälkiruokakahvi ja tee. Huomioimme ruokalistan suunnittelussa myös mahdolliset erityisruokavaliot!

Ruokailupaketti 2

26 eur/hlö/pvä aamiainen ja tukeva kotiruoka sekä iltapala
Minimilaskutus 260eur (10 hlö), yli 20 hengen ryhmille 24 eur/hlö

Aamiainen ja lounas kuten edellä, iltapalana esim. savulohipiirakka, vihersalaatti, talonleipää ja levite, mehu, vesi. Iltapala voidaan toimittaa myös takkatuvalle, mikäli ryhmä on varannut sen käyttöönsä.

Ilmoitattehan ruokailun kellonajat (esim. klo 8-9 ja klo 13-14 ja klo 19) leirisuunnitelmienne tarkentuessa.

Koirien ulkoiluttaminen piha-alueella

Koirat voivat olla hallitusti vapaana Kuralan kartanotilan alueella. Päärakennuksen vieressä oleva koiratarha sopii pienten koirien ”koirapuistoksi” ja sinne voi jättää myös koirat odottamaan esim. ruokailuiden ajaksi. Toivomme, että asiakkaamme huolehtivat koiriensa touhuista niin pihalla kuin mökeissäkin, jotta tilamme säilyvät viihtyisinä myös muille!

Maksut

Varattuanne leirin lähetämme vahvistukseksi varausmaksun, joka on 25 % valitsemanne majoituspaketin hinnasta. Loppulaskun lähetämme noin 2 viikkoa ennen leiriä. Tällöin laskutamme myös leirille varatut ruokailut ilmoitetun henkilömäärän mukaan.

Vastaamme mielellämme leiriänne koskeviin lisäkysymyksiin sähköpostitse tai puhelimitse. Tervetuloa Kuralan kartanotilalle koirankoulutuksen merkeissä!